Păr lung lung: iată toate secretele unui păr sănătos și strălucitor și să-și ia rămas bun de la foarfece

Aici, am vorbit adesea despre cum să creștem părul rapid, dar, odată ce ne-am atins scopul și părul nostru este deja lung, ce să facem pentru a-l menține sănătos și strălucitor? Părul lung are cu siguranță nevoie de multă îngrijire și trucuri și astăzi am decis să le colectăm pe toate într-o singură postare pentru a vă ajuta, a vă oferi câteva sfaturi, a vă permite să vedeți care sunt cele mai bune produse și, eventual, chiar să dezvăluiți un mit legat de îngrijirea părului!

De fapt, cât de mulți visează la un păr lung, sănătos și strălucitor pentru a invidia același Rapunzel?

De fapt, cât de mulți visează la un păr lung, sănătos și strălucitor pentru a invidia același RapunzelPrintre regulile care trebuie respectate pentru a avea părul lung pentru o lungă perioadă de timp, iată o serie de trucuri de aplicat zilnic și câteva mituri de dezvăluit la care am fost întotdeauna obișnuiți. Uscătorul de păr, de exemplu, nu trebuie trecut pe părul deja uscat și imediat spălat: prin urmare, este limitat doar la momentele după șampon. Pentru a pune în pliați părul dimineața înainte de a ieși, puteți opta pentru placa care vă permite să gestionați mai bine căldura.

Un alt sfat este să nu vă legați părul atunci când este murdar. În mod eronat, primul lucru pe care îl faci atunci când părul tău este puțin eeehm UN unticci, este să le colectezi într-o coadă de ponei sau într-un coc. În acest sens, însă, părul nu respiră, foliculii sunt compromiși și stresați excesiv, iar regenerarea încetinește.

Cum sa cresti parul mai repede?

Cum sa cresti parul mai repedeCu toate acestea, din experiențele personale am observat că tăierea părului o dată pe lună și jumătate nu ne garantează un păr lung, dar lungimea rămâne aproape neschimbată. În acest caz, va depinde foarte mult de tipul de regrowth și este pentru acest lucru foarte subiectiv.

Prin urmare, sfatul nostru este sa spuntarli numai dacă este necesar: dacă vârfurile sunt vizibil sănătos la sfârșit de lună și jumătate, aceasta nu va fi o fundamentale spuntarli, dar dacă aveți o mulțime de părți se încheie, va fi imposibil să le repare și tratamente va îmbunătăți numai aspectul, dar nu ricostituirle.

Fetelor, nu am terminat încă! Pe pagina următoare veți găsi toate celelalte sfaturi, cele mai eficiente produse și pas cu pas pentru a vă menține părul mult timp! Sunteți curioși să aflați mai multe, trebuie doar să mergeți la pagina a doua!

Ceea ce este cu adevărat important atunci când doriți să vă păstrați părul lung, fără a dori să renunțați la tentația de a le tăia, este să aveți grijă de lungimi cât mai mult posibil, păstrându-le hidratate.

Nu este nimic mai rău pentru păr decât să simți la atingere acel sentiment de “teacă” pe care vom dori să-l alergăm la coafor. Deci, cuvântul de ordine este să vă hidratați de la lungimi până la vârfuri, dacă părul dvs. va fi bine hidratat și disciplinat cu siguranță nu veți dori să le tăiați și veți păstra un păr lung și strălucitor.

Ce produse să preferați?

Ce produse să preferațiÎn primul rând, trebuie să începeți de la curățarea în duș: dacă aveți lungimi deosebit de uscate, sfatul nostru este să folosiți o mască post-șampon cu fiecare spălare și nu numai o dată pe săptămână.

Părul ei foarte lung a fost foarte uscat pe lungimi și grăsimi la rădăcini, a încercat totul, de la tratament profesional pentru cei diy și hidrata, și disciplinarea, lungimile acest produs este într-adevăr formidabil, în plus față de faptul că low-cost, și este ușor de găsit.

După ce ne-am spălat părul, vom trece în mod evident la următorul pas, care este cel al uscării. Înainte de a utiliza uscătorul de păr, este esențial să îndepărtați bine lungimile pentru a îndepărta excesul de apă.

Pentru acest pas este foarte important să folosiți țesătura adecvată care să nu facă părul să piardă hidratarea pe care am furnizat-o cu spălarea. Deci, un obicei bun va fi să folosiți un prosop din microfibră sau un tricou de bumbac. Prosoapele clasice de terry tind, de fapt, să usuce părul și să le facă să pară frizzy și electrificate.

Odată tamponate, vor trebui să fie dezlegate până la perfecțiune. În acest caz, un balsam fără clătire poate fi util, care va servi pentru a elimina toate nodurile și a le face combabile! Un foarte valabil produs este Biopoint blând balsam: am avut ocazia să-l încercați și, în opinia noastră, este foarte valabil dacă doriți să descâlcească părul încă umed sau disciplină și le înmoaie după uscare!

Un alt ritual de importanță fundamentală dacă doriți să vă păstrați părul sănătos, hidratat, disciplinat și, prin urmare, mai mult este să vă dedicați periodic unei folii pre-șampon. Există mai multe și în acest caz experimentarea și “spignattare” este întotdeauna metoda potrivită pentru a înțelege care dintre ele este cea mai potrivită pentru fiecare dintre noi. Unul dintre cele mai cunoscute DIY este cu siguranță compresa pe bază de banană, miere și ouă, dar puteți folosi și uleiuri precum nucă de cocos și argan pentru a da hidratare și strălucire.

Cu toate acestea, există și pe piață un exemplu ar putea fi părul luxuriant frumos: un tratament pre-șampon care promite să hrănească intens și să fortifice fibrele de păr pentru a le împiedica să se rupă!

Fetelor, pentru acest post este totul! Acum pentru tine cuvântul: care sunt remediile tale pentru a-ți menține părul lung și sănătos? Îți place părul Rapunzel sau preferi să porți părul scurt? Suntem cu adevărat curioși să știm ce credeți! Spuneți-ne totul în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*