Ești ceea ce mănânci se spune printre oameni

Nu mai mănânc carne da dar cum ce voi mânca în locul lui indiferent

De motivul pentru care decideți să deveniți vegetarieni, vom facilita începuturile mâncării fără carne nu-mi va lipsi Niciun nutrient principiile unei diete sănătoase se află într-o dietă echilibrată cu toate acestea, chiar dacă o persoană elimină carnea din dietă, alte ingrediente o înlocuiesc jucăuș.

Nu mai mănânc carne da dar cum ce voi mânca în locul lui indiferent

Și care sunt cei a căror reaprovizionare abundentă a corpului pe o dietă fără carne va aprecia grijă ar trebui un vegetarian în primul rând pe asigurarea vitaminei D, iod, acizi grași omega-3, seleniu și vitamina B12. Binele este astfel de a crește aspectul placă de legume, cum ar fi naut, mazare, linte sau fasole, să nu se teamă de grăsimi sănătoase în uleiuri vegetale, nuci sau avocado, fi conștient de oferta mare de fructe și legume și să nu uităm de plimbări în natură și în soare. Singurul element important care este parțial absent în dieta vegetarian dar în primul rând vegană este vitamina B12.

Cu toate acestea, acesta din urmă poate fi ușor înlocuit sub forma unui supliment alimentar ce să gătesc În majoritatea gospodăriilor Cehe, carnea este baza rețetelor. Deci, cum să gătești un curs principal gustos fără el un ghid bun poate fi vizita de restaurante vegetariene și vegane, care departe ei pot împinge grijile care este dieta vegetariana monotonă și constă numai din legume fierte. Aceste mese gourmet pot ajuta, de asemenea, vegetarienii nou-gătite să navigheze ce alternative la carne pot fi folosite în bucătărie.

Când mergeți la magazinul de produse alimentare de sănătate,

Veți putea deja să vă imaginați gustul și legătura cu alte ingrediente pentru a evoca cel mai delicios fel de mâncare vegetariană Îmi place carnea, Cum pot alunga apetitul pentru ea deci, care sunt alternativele disponibile la carne sau chiar la produsele de origine animal cea mai răspândită este în principal o brânză asemănătoare tofu, dar făcută din soia.

Când mergeți la magazinul de produse alimentare de sănătate,

Tempeh un produs de soia fermentat originar din Java, seitan, aka gluten de grâu, carne de soia. Ca alternativă la produsele lactate de origine animală, puteți obține lapte vegetal sau brânză vegetală. Dacă veți pierde un gust specific de masă numit umami, magazinele bio oferă, de asemenea, o varietate de cârnați de legume, Salam, pate sau tartinabile, pe care acest gust îl împinge jucăuș. Ce voi mânca pe drum trebuie să gătesc într-o cutie dacă a doua zi de gătit nu se potrivește ideea ta de ideal petrecut seara, nu vă faceți griji, că fără ea va fi de zile pentru a petrece cu burta kručícím sau cu rola namazaným chiar și restaurantele obișnuite au descoperit că tot mai mulți oameni nu sunt interesați doar de mușchi și carne de porc, ci preferă opțiuni ușor de digerat fără carne.

Dacă întâlniți un restaurant care deține încă meniu tradițional, cea mai mare parte pochodíte cel puțin cu bramborákem, de multe ori cu lentile, în cel mai rău caz ești “toast”. În restaurantele chinezești și vietnameze, puteți găsi o alternativă sub formă de tofu în cea mai mare parte la feluri de mâncare din carne restaurante mexicane oferă un loc de carne, legume la grătar în restaurante italiene pentru tine mereu de așteptare pentru spaghete Aglio e olio sau pizza brânză, restaurant Arabic din nou pregătirea hummus sau falafel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*