Lumea este împărțită la nivel mondial în ceea ce privește dietele vegetariene și pe bază de carne

Chiar și articulațiile de fast-food au adesea în meniul lor,

Chiar și articulațiile de fast-food au adesea în meniul lor,Cum ar fi salatele Caprese cu mozzarella sau tortilla împachetează în loc de carne, legume la grătar astfel, o dietă vegetariană monotonă nu poate fi chiar în afara casei. Va trebui să explic cuiva de ce nu mănânc carne da, asta face parte din a face lucrurile diferit. Dar este important să vă amintiți de ce faceți acest lucru și să stați lângă el. Dacă doriți încurajare de la alte persoane care se simt în mod similar, vă puteți angaja în diverse grupuri și discuții pe internet sau să vină uita-te la oricare dintre abundente de evenimente vegetariene În articolul precedent numit Vegetarianlumea ne-am luminat motivele pentru care oamenii devin de fapt vegetarieni.

Etica, economia, mediul și, nu în ultimul rând, motivele de sănătate joacă un rol. Dacă ați decis să încercați vegetarianismul sau sunteți interesat de acest subiect, citiți mai departe. Desigur, niciunul dintre nutriționiști nu recomandă trecerea de la o dietă mixtă la un vegetarian de la o zi la alta. Chiar și, poate, tranziția ar trebui să dureze 5-10 ani. Desigur, totul este individual și depinde de natura persoanei. Dar dacă ești hotărât, nimic nu te oprește.

Mai întâi trebuie să studiezi, ce ar trebui să acorzi atenție

Mai întâi trebuie să studiezi, ce ar trebui să acorzi atențieEste necesar să se ia în considerare dozele zilnice ale tuturor vitaminelor și mineralelor. Persoanele care încetează să consume carne ar trebui să asigure o cantitate suficientă de vitamina B2, B12, D, fier, iod, seleniu, zinc, acizi grași omega-3 și alți aminoacizi esențiali. Lipsa acestor substanțe duce la o slăbire semnificativă a sistemului imunitar, a funcției cognitive și vizuale funcția cognitivă memorie, funcție executivă și atenție, inteligență și absorbție a informațiilor.

Corpul uman poate face lucrurile de la sine ceea ce el nu poate face, cu toate acestea, trebuie să fie livrate din exterior. Acestea sunt aminoacizi (proteine), vitamine, oligoelemente, minerale și acizi grași nesaturați de anumite tipuri. Astfel, acestea sunt substanțele care formează baza organismului nostru. Vitamina B12 este conținută în principal în ficat de pui sau carne de vită. Este important pentru formarea globulelor roșii, a sistemului nervos, a restaurării țesuturilor și a geneticii.

Absența sa se manifestă prin buze albe și o limbă acoperită. Vitamina D conține în principal pește. Este necesar pentru gestionarea calciului și a fosforului și pentru structura oaselor și a dinților. Deficiența se manifestă prin tulburări digestive și spasme. Vitamina D este solubilă în grăsimi. Iodul, după cum știm cu toții, conține pește de mare. Iodul controlează creșterea și dezvoltarea sistemului nervos, iar deficitul său se manifestă prin depresie și memorie afectată.

Zincul este de asemenea conținut în carne și pește

Zincul este de asemenea conținut în carne și peșteCrește apărarea organismului și dacă corpul nostru nu livrăm, perturbați-vă sistemul imunitar cât de corect să completați vitaminele și mineralele necesare puteți consuma vitamina B12 în lapte, produse lactate și ouă. Dacă laptele de vacă nu vă face bine, puteți folosi lapte precum soia sau nuca de cocos. Vitamina D ne va da avocado sau o ședere rezonabilă la soare. Iod corpul tau livra prin sare cu iod pe care le puteți cumpăra în orice magazin, sau alge marine aminoacizii sunt obținuți din cereale, leguminoase și nuci omega 3acizii grași conțin uleiuri.

Soia, rapiță sau măsline fierul conține spanac și cereale integrale noi, cu toate acestea, păstrați în organism, este necesar în timpul meselor principale sau după ce ați băut ceai negru sau cafea. Cofeina perturbă absorbția fierului. Dacă doriți să promovați absorbția fierului, se recomandă să beți sucuri de fructe care conțin vitamina C. Desigur, nu este nimic mai ușor decât să mergeți la farmacie și să cumpărați comprimate complexe B sau multivitamine. În general, bucătăria vegetariană include fructe, legume, nuci, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi cu toate acestea, grăsimile nu fac excepție, cereale integrale și ouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*